SSE005J1

Seiko Astron horloge

€ 2.500

FEATURES

TECHNOLOGIE & DESIGN

TECHNOLOGIE

GPS SOLAR

Met een druk op de knop en uitsluitend gebruik makend van door licht opgewekte energie, kan een Astron GPS Solar horloge contact leggen met 4 of meer satellieten, de tijdzone identificeren en de wijzers boven de wijzerplaat op de juiste lokale tijd zetten. Met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar.

DESIGN

TITANIUM HORLOGEBAND

De luxe horlogeband is gemaakt van titanium en voorzien van Seiko's extra beschermende coating om het horloge optimaal tegen krassen te beschermen.

Kaliber 8X82

Het Seiko 8X82 kaliber is een prestigieuze analoge GPS Solar Chronograaf. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge ook 1x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 8X82 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd. De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. Het horloge beschikt over een in-flight mode, een GPS demo functie, de zomertijd kan worden ingesteld en het horloge beschikt over een chronograaf functie. De stopwatch meet tot 6 uur in stappen van 1/5 seconde. De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.SPECIFICATIESSexe Heren
Soort horloge Chronograaf
Soort glas Saffier glas
Techniek GPS Solar
Serie Astron
Gewicht horloge 114 gr
Kaliber 8X82
Materiaal kast Titanium
Kastvorm Rond
Kleur wijzerplaat Blauw
Kleur kast Zilverkleurig
Achterzijde kast Titanium
Schroefdeksel Ja
Lichtgevende wijzers Ja
Lichtgevende index Ja
Materiaal Lunette Keramiek
Diameter kast 44,6 mm
24- Uurwijzer Ja
Dikte van kast 13,5 mm
Materiaal band Titanium
Type sluiting Vouwsluiting met drukker
Kleur Band Zilverkleurig
Bandlengte 21,5 cm
Bandbreedte 22 mm
Waterdichtheid Tot 100 meter
Datum/tijd Datum
GPS Ja
Perpetual Calendar Functie Ja
Power safe Ja
Worldtimer Ja
GMT Ja
Stopwatch Meet tot 5 uur, 59 minuten, 59 seconden in stappen van 1/5 van een seconde
Zaratsu polishing Ja
Beschermende Coating Ja

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

Alternatieven

 

SSE127J1

€ 2.650


 

SSE121J1

€ 3.250


 

SSE129J1

€ 2.650


 

SSE003J1

€ 2.500