SRX015P1

Seiko Premier Herenhorloge

€ 950

FEATURES

TECHNOLOGIE & DESIGN

TECHNOLOGIE

DE KRACHT VAN BEWEGING

Het Kinetic Perpetual kaliber 7D88 maakt gebruik van Seiko's unieke technologie die de kracht van beweging omzet in energie. Hiermee levert de drager van het horloge zelf de benodigde energie voor het uurwerk. Het Premier uurwerk combineert deze sublieme technologie met een Moon Phase-indicator die de maanstand op prachtige wijze weergeeft op de wijzerplaat.

DESIGN

MAGISCH MAAN MYSTERIE

De rosé goudkleurige wijzers en index verwijzen naar het toverachtige beeld van een zonsondergang boven zee. De Kinetic Moon Phase-indicator geeft het horloge een fraaie vleug magie en mysterie, zoals de maan die reflecteert in de Middellandse Zee.

Kaliber 5D88

Het Seiko 5D88 kaliber met dag-datumweergave is een Kinetic Direct Drive Moonphase kaliber. Een Seiko Kinetic horloge zet de arm- en polsbewegingen van zijn drager om in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Met Kinetic Direct Drive kan de drager het horloge echter ook van energie voorzien door aan de kroon te draaien. De speciale Direct Drive indicator op de wijzerplaat laat de hoeveelheid energie zien die de drager opwekt wanneer hij het horloge met de hand 'opwindt' en deze geeft ook de energiereserve weer. Het uurwerk wordt beschermd tegen overladen. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 1 maand. De Moonphase functie geeft de mogelijkheid om de maanstanden in een synodische maand (de tijd tussen twee nieuwe manen) weer te geven op de wijzerplaat.

You are the Power! Een Seiko Kinetic horloge functioneert quartzaccuraat op beweging van arm en pols. De Kinetic technologie past volledig binnen Seiko's Clean Energy concept. Seiko beoogt het gebruik van normale batterijen te minimaliseren. Kinetic horloges beschikken over oplaadbare batterijen die het horloge milieuvriendelijker maken dan standaard Quartz horloges.SPECIFICATIESSexe Heren
Soort horloge Analoog
Soort glas Saffier glas
Techniek Kinetic Direct Drive
Serie Premier
Gewicht horloge 170 gr
Kaliber 5D88
Materiaal kast Staal
Kastvorm Rond
Kleur wijzerplaat Wit
Kleur kast Zilverkleurig
Achterzijde kast Staal
Schroefdeksel Ja
Materiaal Lunette Staal/ zilverkleurig
Diameter kast 42,5 mm
24- Uurwijzer Ja
Dikte van kast 13 mm
Materiaal band Staal
Type sluiting Vouwsluiting met drukker
Kleur Band Zilverkleurig
Bandlengte 21 cm
Bandbreedte 20 mm
Waterdichtheid Tot 100 meter
Datum/tijd Datum / Maand/ Schrikkeljaar
Direct Drive functie Ja
Moonphase Ja
Energiereserve (max) 1 maand

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

Alternatieven

 

SNP149P2

€ 820


 

SSA369J1

€ 599


 

SNP161P1

€ 820


 

SNP143P1

€ 795