SSH011J1

Seiko Astron Horloge

€ 2.600

NIET OP VOORRAAD

FEATURES

TECHNOLOGIE & DESIGN

DESIGN

STIJLVOLLE PRECISIE

De 5X collectie is afgewerkt met saffierglas en een keramiek bezel, eigentijds stijlvol gecombineerd met een comfortabel zittende titanium kast met super-hard coating en een titanium horlogeband met keramische inserts.

Kaliber 5X53

Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber ooit. De nieuwe Astron GPS Solar is sneller, nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere ontvangstmogelijkheid. Het energieverbruik is bovendien geoptimaliseerd.

Het Seiko 5X53 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar DualTime kaliber. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone, en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge tot 2x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 5X53 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd.

De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. Het horloge beschikt over een in-flight mode, de zomertijd kan automatisch worden aangepast en er kan een tweede tijd worden ingesteld. De tweede tijd wordt weergegeven in een 12h venster met een aparte AM/PM indicator. Met de TimeTransfer functie kan door middel van een eenvoudige handeling de weergave van de twee tijden worden gewisseld.

De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.SPECIFICATIESSexe Heren
Soort horloge Duo timer
Soort glas Saffier glas
Techniek GPS Solar
Serie Astron
Gewicht horloge 116 gr
Kaliber 5X53
Materiaal kast Titanium
Kastvorm Rond
Kleur wijzerplaat Zwart
Kleur kast Tweekleurig
Achterzijde kast Titanium
Schroefdeksel Ja
Lichtgevende wijzers Ja
Lichtgevende index Ja
Materiaal Lunette Keramiek
Diameter kast 43,5 mm
Dikte van kast 13,5 mm
Materiaal band Titanium / keramiek
Type sluiting Vouwsluiting met drukker
Kleur Band Tweekleurig
Bandlengte 21 cm
Bandbreedte 18 mm
Waterdichtheid Tot 100 meter
Datum/tijd Dag/datum
GPS Ja
Perpetual Calendar Functie Ja
Power safe Ja
Worldtimer Ja
Tweede tijdzone Ja
Beschermende Coating Ja

EEN GREEP UIT ONZE COLLECTIE

Alternatieven

 

SSH021J1

€ 2.000


 

SSH019J1

€ 2.000


 

SSH003J1

€ 2.200


 

SSH001J1

€ 2.200