Een nieuw ontwerp, geïnspireerd door Tokyo’s beste cocktailbar

 

 

SARY105J1 & SRRY033J1

 

Een nieuw ontwerp, geïnspireerd door Tokyo’s beste cocktailbar

In 2017 creëerde Seiko een nieuwe Presage serie die was geïnspireerd door de verleidelijke en exclusieve wereld van de cocktailbar. De serie werd een ongekend succes bij zowel cocktailliefhebbers als horlogeliefhebbers. Voor deze prachtige horloges waren als inspiratiebronnen de cocktails van Hisashi Kishi gebruikt. Kishi is hoofd bartender van de fameuze STAR BAR in Tokyo en hij was in het verleden winnaar van het prestigieuze International Bar Association Wereldkampioenschap.

En nu is er een nieuwe Presage Limited Edition gelanceerd die nauw verwant is met één van Kishi’s cocktailcreaties: de Fuyugeshiki cocktail. Een cocktail waarvan de koele en pure uitstraling wordt weergegeven door de delicate en intense wijzerplaat van het horloge. Het woord Fuyugeshiki betekent wintertafereel. En de wijzerplaat toont de magie van schitterend licht op een heldere winterse dag.

 

Een prachtig gestructureerde, helderwitte wijzerplaat – die doet denken aan een heldere winterdag

Deze bijzondere wijzerplaat is geïnspireerd op de cocktail Fuyugeshiki, een creatie van bartender Hisashi Kishi. Een puur witte wijzerplaat met een delicaat lichtpatroon roept het beeld van een schitterend winters tafereel op.

 

 

 

De steel van een cocktailglas stond model voor de vorm en het slanke design van de uurmarkeringen.

 

De superbe kwaliteit van het horloge is zichtbaar in ieder detail, inclusief het klassieke box-shaped hardlex glas en de verfijnd gebogen wijzers

 

 

Elk van de drie versies heeft een doorzichtig achterdeksel waardoor het 4R57 en 4R35 kaliber kan worden bewonderd. Ieder horloge is voorzien van een individueel serienummer.

*In de praktijk kan de achterdeksel verschillen met het achterdeksel op de foto.

 

 

Hisashi Kishi, the hoofd bartender van de STAR BAR in Tokyo en in het verleden winnaar van het International Bar Association Wereldkampioenschap.

 

 

 

SSA385J1 € 580,- | 7000 stuks wereldwijd

SRPC97J1 € 450,- | 7000 stuks wereldwijd

SRP843J1 € 430,- | 5000 stuks wereldwijd