Officiële Seiko Boutique
Gratis verzending
2 jaar garantie
Gratis retourneren

     

Seiko 5 Sports meets NARUTO & BORUTO

      

Seiko 5 Sports NARUTO & BORUTO Limited Edition

Deze zeven nieuwe Seiko 5 Sports creaties zijn geïnspireerd op twee immens populaire Japanse animaties, NARUTO en BORUTO. Op ieder model speelt een belangrijk karakter uit een van de animaties een centrale rol: Naruto, Sasuke, Shikamaru, Lee en Gaara uit NARUTO;
Boruto en Sarada uit BORUTO.

Geïntroduceerd in 1968. Opnieuw tot leven gekomen in 2019. Al meer dan een halve eeuw is Seiko 5 Sports geliefd bij horlogeliefhebbers van elke leeftijd. Het merk is een synoniem voor een brede variëteit in duurzame en betrouwbare mechanische horloges. Vandaag introduceert Seiko 5 Sports zeven nieuwe ontwerpen, gebaseerd op twee zeer populaire Japanse animaties: NARUTO EN BORUTO. NARUTO werd in Japan voor het eerst uitgezonden in 2002, en bouwde daarna ook in de rest van de wereld een grote schare fans op. BORUTO is het vervolg op de serie met Naruto’s zoon, Boruto Uzumaki als centrale figuur. De avonturen van BORUTO worden nog steeds vervolgd.


Op elk van de zeven nieuwe modellen speelt een belangrijk karakter uit één van beide animatieseries een essentiële rol: Naruto, Sasuke, Shikamaru, Lee en Gara uit NARUTO; Boruto en Sarada uit BORUTO. Deze speciale Seiko 5 Sports series zal vanaf december 2020 wereldwijd verkrijgbaar zijn bij Seiko Boutiques en geselecteerde retailpartners. Elk model is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 6.500.

 

SRPF70

NARUTO UZUMAKI

Het ontwerp van dit horloge doet denken aan Naruto's iconische Ninja-outfit. Waarbij de versleten ogende ring en kast de zware training weerspiegelen die nodig is om een Hokage te worden. Een titel die wordt toegekend aan de leider van het Hidden Leaf Village waar Naruto thuishoort. De bezel, gegraveerd met het symbool van Naruto’s dorp, is ontworpen naar zijn voorhoofdbeschermer. Zijn iconische Jutsu (Ninja-techniek) ‘Rasengan’ diende als inspiratiebron voor het spiraalpatroon van de wijzerplaat. De negen oranje indexen verwijzen naar de Nine-Tails die in Naruto zijn verzegeld. Terwijl de 12 uur index de hanger vertegenwoordigt die hij heeft geërfd van Tsunade, een senior Hokage uit zijn dorp. De Kamon van de Uzumaki-clan, ofwel het Japanse embleem dat wordt gebruikt om een persoon, familie of instelling te versieren en te identificeren, is op de achterkant van de kast afgedrukt.

SRPF69

SASUKE UCHIHA

Naruto's vriend en rivaal, Sasuke, is zichtbaar in elk detail van dit horloge met een blauwe wijzerplaat. Zijn kenmerkende Jutsu ‘Chidori’ is weerspiegeld in het patroon van de wijzerplaat, waarin het Jutsu-handgebaar discreet wordt weergegeven op de één, drie en acht uur positie. De horizontale lijn in het Hidden Leaf Village-symbool op de bezel verwijst naar het litteken dat door Naruto op Sasuke’s voorhoofdbeschermer is gemarkeerd. Op de kroon van het horloge staat het unieke ‘Sharingan’-teken van de Clan gegraveerd. De achterkant van de kast biedt plaats aan de Uchiha Clan's Kamon.

SRPF75

SHIKAMARU NARA

Shikamaru's ‘Shadow Possession Jutsu’ wordt perfect weerspiegeld in de wijzerplaat van dit horloge. Het zwarte kleurenschema met groene accenten en de mesh-achtige binnenring sluiten aan bij de kleding van dit karakter. De indexen zijn ontworpen in de vorm van zijn favoriete Shogi-spelstukken, en de achterkant van de kast is opgeluisterd met de Kamon van de Nara Clan.

ROCK LEE

De gebruikte kleuren doen denken aan Lee's kenmerkende jumpsuit en beenwarmers. De bezel is deels een verwijzing naar de verbandwindsels rond zijn armen en dij, en verwijst aan de andere kant naar de ‘The Eight Inner Gates’, waarvan Lee er in slaagde om de vijfde poort te openen en zodoende de buitengewone ‘Hidden Lotus’ te bemachtigen. Op de achterkant van de kast staan, net als op zijn zware enkelgewichten, de kanji-tekens die ‘lef’ betekenen.

SRPF73

SRPF71

GAARA

Zand vormde de inspiratiebron voor de bruine kast en het geperste patroon van de wijzerplaat.  Het kanji-karakter voor ‘liefde’ op de één uur-positie brengt Gaara en de in hem verzegelde ‘One-tailed’ tot leven. Een op het merkteken van zijn kalebas geïnspireerd patroon komt terug in zowel de bezel als de achterkant van de kast.

SRPF67

SARADA UCHIHA

De rode gradaties op de wijzerplaat verwijzen naar de ‘Fire Style: Fire Ball Jutsu’, die Sarada heeft geërfd van haar vader Sasuke. Het enkelvoudige Tomoe-teken op de 5-uur positie geeft aan dat ze nog een jonge Ninja is, in training om haar ‘Sharingan’ te verbeteren. De tweekleurige bezel is symbolisch voor hoe ze de ninja-kenmerken van zowel haar vader Sasuke als haar moeder Sakura heeft geërfd. De Kamon van de Uchiha Clan is op de bezel en op de achterkant van de kast weergegeven.

 

BORUTO UZUMAKI

In navolging van zijn vader Naruto heeft dit Boruto-model de Jutsu ‘Rasengan’ op de wijzerplaat, maar dan in een zwart spiraalpatroon. De kleur van zijn kostuum wordt weerspiegeld in de levendige roze kleuraccenten op de horlogeband en de secondewijzer. De 12-uur index is geïnspireerd op een bout die het logo van de animatieserie siert. De Kamon van de Uzumaki Clan is weergegeven op de achterkant van de kast.

SRPF65

Seiko 5 Sports NARUTO & BORUTO Limited Edition

 

Kaliber: 4R36

 • Automaat
 • Tikgetal: 21,600 trillingen per uur (6 beats per seconde)
 • Gangreserve: 41 uur
 • Jewels: 24

Specificaties

 • Stainless steel kast (SRPF65, SRPF67, SRPF69)
 • Goudkleurige stainless steel kast (SRPF70)
 • Stainless steel kast met zwarte hard-coating (SRPF73, SRPF75)
 • Bruinkleurige stainless steel kast (SRPF71)
 • Nylon band
 • Hardlex glas
 • Doorzichtige schroefdeksel
 • Diameter: 42.5 mm, Dikte: 13.4 mm
 • 100m WR
 • Magnetische resistentie: 4,800 A/m
 • Limited Editions 6.500 stuks wereldwijd per horloge
 • Adviesverkoopprijzen: 480 euro

Waar te koop?

Voor actuele voorraadinformatie over de Seiko 5 Sports modellen raden we u aan om direct contact op te nemen met een van onderstaande Seiko dealers:

Nederland  
Strego Juwelier AMSTELVEEN
Bouman Juwelen Culemborg B.V. CULEMBORG
Juwelier Van Willegen DEN HAAG
Juwelier Kremer Emmen EMMEN
Juwelier Van Dam ERMELO
Van Deth B.V. GOUDA
Vaessen Juwelier HEERLEN
Mooihorloge.nl NIJKERK
Roemer V.O.F. ROOSENDAAL
Brunott Juweliers ROTTERDAM
Holland Watch Group B.V. ROTTERDAM
Juwelier Kremer Stadskanaal STADSKANAAL
Paul van Zeeland Juweliers CV VELP
C. Schilder-Vlugt VOLENDAM
Seiko Boutique AMSTERDAM
Kish.nl ZENDEREN
België & Luxemburg  
Bijouterie Diplomate BRUXELLES
Juwelier Van Bellingen HALLE
Bijouterie Kuypers LIEGE
Carador S.A. Kayser Reinert LUXEMBOURG
Bijouterie Laurent MONS
Passau bijouterie horlogerie MONT-SUR-MARCHIENNE
Jentgen S.A.R.L. SCHIFFLANGE