SEIKO

NIEUWS

Premier Signature’s collectie: een vernieuwende dynamische look

De allereerste Premier ontwerpen baarden veel opzien in de horlogewereld. Met Seiko Premier introduceerde Seiko een niet eerder vertoonde samensmelting van klassieke en moderne iconische stijlen. Ontwerpen waarin tegenstellingen elkaar als het ware aantrekken en een prachtig geheel vormen.

Een nieuw design
De kenmerkende elegantie van Premier heeft dit najaar een dynamische, vernieuwende look gekregen. Wat onmiddellijk opvalt zijn de stijlvolle verbindingen tussen kast en band. Ze lijken de kast te verheffen en naar een hoger niveau te tillen; met subtiele lijnen die naadloos van de kast in de band overgaan. Een design dat de Signature collectie Premier een superbe elegantie verleent.

Het nieuwe Premier design maakt gebruik van Seiko's unieke Kinetic technologie.
Premier’s Signature collectie: De gratie van klassiek en modern in het ontwerp wordt gecombineerd met een horlogetechnologie waarin klassiek en modern ook een fascinerend samenspel spelen: Seiko’s unieke Kinetic Perpetual technologie. De energie wordt geleverd door een rotor die wordt aangedreven door de kinetische armbewegingen van de drager. Het energiemanagement van het uurwerk is zó geperfectioneerd dat dit Kinetic Perpetual kaliber - wanneer het niet wordt gedragen - tot wel vier jaar nadat het is weggelegd de juiste tijd en datum kan onthouden. Het uurwerk wordt feilloos op de juiste tijd en datum gezet zodra het weer wordt opgepakt. Het vervangen van de batterij is niet nodig.

SNP143P1 & SNP141P1

De Seiko Premier Novak Special Edition

Premier, customized by Novak Djokovic.

In samenwerking met onze ambassadeur Novak Djokovic is er dit najaar een bijzondere Seiko Premier Special Edition 2017 gecreëerd. De stijl is onmiskenbaar van Seiko Premier met toegevoegde, sportieve elementen; perfect passend bij Novak Djokovic. De horlogekast is rosé-kleurig en vormt samen met de sportieve bruine gecombineerde horlogeband (gemaakt van leer en van siliconen) een heel fraai design.  De zwarte wijzerplaat geeft het klassieke design een passende stoere twist. Novak’s ‘D’ markeert de unieke kroon, en de achterzijde van de kast wordt gesierd door zijn handtekening.

Seiko Premier:

Klassieke inspiratie.

Moderne expressie