Zoek op referentienummer: 

Februari 2017

Seiko introduceert:
1956 exemplaren van de Seiko Presage
Automatic 60th Anniversary Limited Edition

Met de onlangs geïntroduceerde Seiko Presage serie biedt Seiko een prachtige opstap naar de bijzondere wereld van de mechanische horloges. Presage staat voor fraai design en mooie gecompliceerde automaat-uurwerken.

In 2016 was het ook precies 60 jaar geleden dat Seiko in 1956 haar eerste automatische uurwerk op de markt. Een mijlpaal die wordt gevierd met een heel bijzondere Presage Automatic Limited Edition met datumaanduiding en gangreserve indicatie. De vorm van de 40,5 mm kast, de kleur van de wijzerplaat en het ontwerp van wijzers en index zijn geïnspireerd op het oorspronkelijk model uit 1956. Seiko zal wereldwijd precies 1956 exemplaren van deze Limited Edition wereldwijd uitbrengen.

Seiko’s eerste Automaat uit 1956

De nieuwe Presage Automatic 60th Anniversary Limited Edition draait op het prachtige automatenkaliber 6R27. De gangreserve bedraagt 45 uur en dit bijzondere kaliber kan ook met de hand worden opgewonden. De goudkleurige rotor en de herkenbare ‘S’ op de kroon staan symbool voor het design van dit unieke horloge. Wijzerplaat en uurwerk worden beschermd door saffierglas aan voor- en achterzijde.

De Presage Automatic 60th Anniversary Limited Edition (modelnummer SARW027) wordt geleverd in een speciale Limited Edition box, met een krokodillenleren band met vouwsluiting.

Oplage wereldwijd: 1956
Exclusief verkrijgbaar bij de Seiko Boutique in Amsterdam
Prijs: € 995


Share