Zoek op referentienummer: 

Mei 2017

6 x Seiko Alarmchronografen – kaliber 7T62

SNAF65P1
€ 299

In de nieuwe voorjaarscollectie van Seiko zijn zes fraai vormgegeven alarm chronografen aan het assortiment toegevoegd. Alle zes hebben een royale kastmaat van 44,6mm. De keuze in deze collectie bestaat uit drie chronografen met een stalen kast in combinatie met een stalen horlogeband. De andere drie chronografen zijn voorzien van een leren band. De collectie biedt variatie in verschillende wijzerplaatkleuren en ook de index van de wijzerplaten verschilt. Prijzen: van 270 – 299 euro.

Het 7T62 kaliber:
 

Voor deze zes chronografen is Seiko’s 7T62 kaliber gebruikt. Dit kaliber is een analoge Quartz Alarmchronograaf met datumweergave. De grote wijzers zijn de uur- en minuutwijzer en in de bovenste subdial loopt een kleine seconde wijzer mee.

Wijzerplaten:
 

De wijzerplaat is voorzien van een subtiel lijnen patroon. Ook is er reliëf op de wijzerplaat aangebracht, een detail dat bijdraagt aan de verfijnde uitstraling van het horloge.

Klassiek of sportief?
 

De horloges met een leren band krijgen een nog klassiekere look door de Romeinse index op de wijzerplaat. De stalen band horloges hebben een wijzerplaat met een ‘sticks’ index wat het horloge een sportiever uiterlijk geeft.

SNAF63P1
€ 299

Chronograaf:
 

Een chronograafhorloge houdt in dat het horloge een stopwatch functie biedt. De stopwatch van het 7T62 kaliber meet de verstreken tijd tot 60 minuten in stappen van 1/5 seconde. Tussentijdmetingen zijn met dit horloge ook mogelijk.

SNAF71P1
€ 270Alarm:
 

De zes chronografen hebben een alarmfunctie. Dit in te stellen alarm zal op de ingegeven tijd gedurende 20 seconden af gaan en stopt dan automatisch. Het alarm is tot 12 uur vooruit in te stellen.

Waterdichtheid:
 

De waterdichtheid is 10 bar. Dit houdt in dat de horloges gedragen kunnen worden tijdens het douchen, zwemmen en ondiep duiken.

SNAF67P1
€ 299

Batterij
 

De Seiko Quartz Chronografen zijn voorzien van een miniatuurbatterij die het horloge van energie voorziet. Deze heeft een levensduur van ongeveer 3 jaar. Wanneer de batterij bijna leeg is, zal de kleine secondewijzer met een twee-seconde interval bewegen in plaats van een één-seconde-interval.

SNAF72P1
€ 290

SNAF69P1
€ 270


Share