Zoek op referentienummer: 

Mei 2017

Inspiratie voor Moederdag

Seiko Premier biedt volop klassieke inspiratie voor Moederdag! De stijlvolle collectie heeft alle kenmerken van een klassiek dress horloge, maar dan wel met de moderne stijlinvloeden die bepalend zijn voor alle Premier creaties. Met deze prachtige samensmelting van klassiek en modern is een uniek Premier uurwerk gemaakt.

Het goudkleurige Premier horloge met een zwarte leren band - SXB432P1 € 390

Het Seiko Premier horloge is tot in detail perfect kwalitatief afgewerkt. Dit zie je onder andere aan de schitterende afwerking aan de zijkant van de kast met matte en glanzende details. Ook de kroon is subtiel vormgegeven.

Seiko Premier voor hem en haar - SXB429P1 € 415 & SKP391P1 € 415

De grootte van de horlogekast van het Premier dameshorloge is 30,5 mm. En de Premier collectie is leverbaar met een stalen horlogeband of met een kalfslederen horlogeband. Beide garanderen een perfecte pasvorm om de pols.

Het Premier horloge in rosé met een bruine lederen horlogeband - SXB436P1 € 415

De Romeinse cijfers op de wijzerplaat geven het horloge een klassieke uitstraling. Waarbij de afwisseling met de streepindex zorgt voor een moderne stijl toevoeging. Het resultaat is dat de wijzerplaat perfect in balans is. Klassiek en modern in perfecte harmonie.

Het SXB429P1 horloge heeft een stalen kast en horlogeband € 415

SXB430P1 € 480 & SXB433P1 € 499

De twee meest luxe uitgevoerde Premier modellen hebben een glanzende parelmoer wijzerplaat en zijn voorzien van diamanten. Naast het onderstaande afgebeelde zilverkleurige horloge is het horloge ook in goudkleur beschikbaar: SXB434P1

Het Premier SXB433P1 horloge heeft een parelmoer wijzerplaat met 12 diamanten € 499

Share