Zoek op referentienummer: 

Augustus 2017

Cocktail Time in de Seiko Boutique in Amsterdam

Cocktail Time, be our guest!

Op zaterdag 2 september - van 15:00 tot 18:00 - vieren we de introductie van de nieuwe Seiko Presage horloges op gepaste wijze in de Seiko Boutique in Amsterdam. We nodigen u van harte uit om de nieuwe Seiko Presage horlogecollectie te komen bekijken en we trakteren u tijdens deze speciale uren graag op een bijpassende cocktail, perfect gemixt door The Fabulous Shaker Boys.

U kunt zich hier aanmelden en daarmee ontvangt u een leuke attentie van Seiko op
zaterdag 2 september in de Seiko Boutique in Amsterdam.
 

Vul uw naam en e-mailadres in en klik op verstuur.

Naam:
Achternaam:
E-mailadres(*):    
 
 

Van cocktailbar naar pols
 

In 2010 lanceerde Seiko speciaal voor de Japanse markt een op de glamour van de cocktailbar geïnspireerd mechanisch horloge. Het horloge trok onmiddellijk de aandacht van internationale horlogeblogs, -forums en -websites.

Nieuwe Seiko Presage collectie
 

Alle Seiko Presage modellen delen de subtiele design-elementen van het origineel. De sunray wijzerplaten hebben een diep reliëfpatroon, waarvan de glinsterende schoonheid wordt versterkt door een afwerking van zeven laklaagjes. De wijzers zijn op uiterst delicate wijze met de hand gebogen om de kast een slanker profiel te bezorgen. De uitmuntende kwaliteit van Presage ontmoet de charme van een design dat is geïnspireerd op het genoegen van een perfecte cocktail. En zoals we in Japan zeggen: ‘Kampai!’

De Seiko Boutique Amsterdam is gevestigd op de Heilige weg 14, om de hoek van de bekende Kalverstraat. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de Seiko Boutique via seikoboutique@seiko.nl.


Share