Zoek op referentienummer: 

Kinetic

Kinetic

Kinetic. A powerhouse of technological innovation

KineticAGS

In 1986 introduceerde SEIKO op de Basel Fair een bijzonder prototype onder de naam ‘A.G.M.’. Een horloge dat door bewegingen van de drager zijn eigen energie kon opwekken en opslaan. Bij de daadwerkelijke introductie in 1988 werd de naam A.G.S. gebruikt. Maar al snel maakte deze unieke horlogetechnologie naam onder de noemer Kinetic. En sindsdien is Kinetic een absoluut begrip in de uurwerktechnologie. Binnen 10 jaar na de introductie waren er wereldwijd al meer dan 8 miljoen Kinetic horloges verkocht!

Kinetic is de eerste horlogetechnologie die een kinetische beweging omzette in elektrische energie. Doel: het vervangen van batterijen tot een minimum te beperken. Anno nu geldt Kinetic wereldwijd als het synoniem voor milieuvriendelijk, voor uitstekende prestaties en voor langdurig gebruiksgemak voor de consument. SEIKO heeft de laatste 20 jaar een keur aan Kinetic uurwerken geïntroduceerd, allemaal voorzien van unieke specificaties, allemaal inspelend op de specifieke behoeften van verschillende consumenten.


 • Kinetic Direct Drive

  Kinetic Direct Drive

  Seiko Kinetic Direct Drive is de belichaming van de emotionele technologie van Seiko.

  Kinetic Direct Drive


 • Kinetic Perpetual

  Kinetic Perpetual

  Kinetic Perpetual combineert de schoonheid van een klassieke mechanische perpetual kalender, tot 28 februari 2100, met de voordelen van Kinetic

  Kinetic Perpetual


 • Kinetic GMT

  Kinetic GMT

  Dit Kinetic model met GMT functie is het ideale reishorloge.

  Kinetic GMT