Zoek op referentienummer: 

Kinetic Direct Drive

Kinetic Direct Drive

Kinetic Direct Drive

Zoals bij alle Kinetic kalibers, genereert de drager van een Kinetic Direct Drive horloge energie door beweging van de arm of pols. Met Kinetic Direct Drive kan de drager het horloge echter ook van energie voorzien door de kroon te draaien en het horloge zo op te laden.

Kinetic Direct Drive laat niet alleen de gangreserve zien, maar ook de hoeveelheid energie die de drager opwekt wanneer hij het horloge met de hand ‘opwindt’. Kinetic Direct Drive creëert een directe interactie tussen de drager en het horloge. Uit onderzoek is gebleken dat door er door deze bijzondere technologie daadwerkelijk een emotionele band ontstaat tussen drager en horloge.


Twee opwind opties

Zoals bij alle reeds bestaande Kinetic kalibers, genereert de drager de energie voor het horloge door beweging van de arm of pols. Met Kinetic Direct Drive kan de drager het horloge ook van energie voorzien door de kroon te draaien en het horloge zo op te laden.

Twee indicator functies

Kinetic Direct Drive laat niet alleen de gangreserve zien, maar ook het energieniveau wat de drager genereert wanneer hij het horloge met de hand opwindt. De drager kan direct de hoeveelheid energie die hij genereert op de indicator zien wanneer hij de kroon draait.

Kinetic Direct Drive creëert een directe interactie tussen de drager en het horloge

Energie Reserve Indicator Functie

Power Reserve Indicator Function


Real-time Power Indicator Function

  1. Real-time Power Indicator Function
  2. Real-time Power Indicator Function
  3. Real-time Power Indicator Function

Functie aanduiding

Dial Layout

Instructie film

Door te klikken op de link hieronder krijgt u een instructiefilm van Kinetic Direct Drive te zien.